Aspectul exterior face parte din brand-ul tău personal şi ar trebui să ştii să te ”vinzi” folosindu-l şi să te îmbraci corespunzător domeniului în care lucrezi. Chiar şi o mică greşeală de stil poate face diferenţa atunci când este vorba de un interviu sau de o întâlnire profesională. Deci, pentru a te ajuta să faci faţă unei continue evoluţii de stil în ţinuta de muncă şi pentru a evita unele dintre cele mai mari geşeli ale stilului vestimentar, urmăreşte-mi în continuare sfaturile deja testate.
In acest context, nu uita ca domeniul in care iti vei desfasura activitatea va avea un cuvant important de spus in ceea ce priveste dress-code-ul adoptat.
Tinuta business standard pentru femei implica purtarea unui sacou-atat in combinatie cu o fusta simpla, cat si cu o rochie de tip sarafan, sau un taior asortat cu o perehe de pantaloni de stofa. Nu intotdeauna e obligatorie purtarea camasii, asa incat uneori poti alege un tricou decent(fara inscripitii, logo-uri , culori tipatoare) sau o bluza simpla, tricotata sau din bumbac.
Imbraca-te ca si cum ai avea deja jobul! Informeaza-te cum se imbraca cei care lucreaza in firma respectiva (nu ne referim la uniforme, bineinteles) si imbraca-te la fel. Chiar daca stilul e neoficial, imbraca-te decent. Nu este momentul sa incerci un stil nou sau trendy. Un costum e potrivit oricarei ocazii. Fii insa sigur ca ti se potriveste si ca te simti bine in el.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu